Tarinamme

Parturi-Kampaamo Cara

-Cara- kuvastaa  päivittäistä asennettamme työnteossa: Rakkaudesta hiuksiin,  ripsiin ja laadukkaaseen asiakaspalveluun.  

Parturi-Kampaamo Cara on Hyvän ilman kampaamo® -konseptissa toimiva yritys Joutsassa. Konsepti tarjoaa hajusteettoman kampaamoympäristön, jossa puhtauteen ja raikkauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Tarjolla on koko perheen korkealaatuiset hiustenhoitopalvelut täysin ilman hajusteita. Hyvän ilman kampaamo® -liikkeissä käytetään teknisissä töissä Sim Sensitive -tuotteita, jonka takia voimme taata kampaamoon raikkaamman hengitysilman ja ympäristön, jossa herkistävien ainesosien kuormittavuus on normaalia vähäisempää.

Käytämme apuna tietoa, tutkimusta, innovaatioita ja teknologiaa luodaksemme erilaisen ja erinomaisen salonkiympäristön, jossa hajusteeton ideologia sekä työterveysnäkökohdat kulkevat käsi kädessä korkealaatuisen tuotevalikoiman kanssa.

Hyvän ilman kampaamo® -ideologian kehitellyt Sim Sensitive on ammattitason hiuskosmetiikkaa ja hygieniatuotteita valmistava kotimainen yritys. Kaikki Hyvän ilman kampaamoissa käytettävät Sim Sensitive -tuotteet valmistetaan Suomessa, Ylöjärvellä.

Parturi-Kampaamo Cara sijaitsee Rantatie 3:ssa. Meillä löytyy laaja palveluvalikoima.