Avaamme arkisin klo 10.00->

Tarinamme

Parturi-Kampaamo Cara

Cara kuvastaa päivittäistä asennettamme työnteossa: Rakkaudesta hiuksiin, ripsiin ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Meiltä saat myös asiantuntevat kynsipalvelut, parran muotoilun ja amerikkalaisen parranajon. Cara on enemmän!

Parturi-Kampaamo Cara on Hyvän ilman kampaamo® -konseptissa toimiva yritys, joka tarjoaa koko perheen korkealaatuiset hiustenhoitopalvelut täysin ilman hajusteita.

Hyvän ilman kampaamo® -liikkeissä käytetään teknisissä töissä Sim Sensitive -tuotteita, jonka takia voimme taata kampaamoon raikkaamman hengitysilman ja ympäristön, jossa herkistävien ainesosien kuormittavuus on normaalia vähäisempää. Hyvän ilman kampaamo® -ideologian kehitellyt Sim Sensitive on ammattitason hiuskosmetiikkaa ja hygieniatuotteita valmistava kotimainen yritys.

Kuulumme myös Hiukka Hyvän Hiuskeijuihin. Hiukka Hyvä valmistaa hius-ja karvakuiduista  luonnonkuitu mattoja, jotka toimivat öljyn imeytykseen ympäristöstä sekä kasvualustoille maanparannukseen. Hiustenleikkauksellasi voit auttaa vesistöjen puhdistuksessa. 

Tervetuloa Caraan, luodaan sinulle oma yksilöllinen tyylisi!

Parturi-Kampaamo Cara sijaitsee Rantatie 3:ssa. Meiltä löytyy laaja palveluvalikoima. Tutustu hinnastoomme.

Phorest Client Experience Award on arvostettu ja haluttu kansainvälinen hius- ja kauneudenhoitoalan palkinto, joka myönnetään yrityksille joiden asiakasarvioiden keskiarvo 12 kuukauden ajanjaksolla on ollut yli neljä tähteä viidestä. Palkinto perustuu siis täysin Parturi-Kampaamo Caran asiakastyytyväisyyteen ja siihen miten asiakkaat kokevat saamansa palvelun laadun liikkeessämme.